У Києві попрощалися з волонтером Кучапіним

У Лютеранській церкві святої Катерини у Києві попрощалися з волонтером, засновником громадської організації «Дім милосердя» Олексієм Кучапіним. Про це повідомляє «Громадське».

Зазначається, що під час служби зачитали зміст передсмертної записки Кучапіна.

Окрім того, пастор церкви Максим, який знав волонтера і працював з ним, заявив, що вони не вірять у версію з вбивством Кучапіна.

«Ми не віримо, що Олексія вбила поліція, він помер сам. Його не вбивали. І нас не залякували. Це розхитування ситуації, ніби волонтерів убивають. Дружина Олена ознайомлюється з матеріалами справи. Наступного тижня має бути результат судово-медичної експертизи. Не вірте в решту інформації», – цитує пастора «Громадське».

Олексій Кучапін, загиблий волонтер. Його тіло правоохорнці знайшли 22 липня 2020 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Смерть волонтера Олексія Кучапіна. Що не так із версіями його загибелі?

У організації «Дім милосердя» сьогодні наголосили, що вдячні за небайдужість, але додали, що допомоги з розслідуванням вони не просили.

«Ми щиро вдячні, що є небайдужі люди, які переймаються долею Олексія, проте в нас немає причин не довіряти офіційному слідству», – мовиться у заяві.

У організації також заявили, що не мають наміру коментувати перебіг розслідування. «На цей момент в немає інформації яка би стосувалася когось, хто не є його родичем, або близьким другом», – наголосили вони.

"; //parse XFBML, because it is not nativelly working onload if (!fbParse()) { var c = 0, FBParseTimer = window.setInterval(function () { c++; if (fbParse()) clearInterval(FBParseTimer); if (c === 20) { //5s max thisSnippet.innerHTML = "Facebook API failed to initialize."; clearInterval(FBParseTimer); } }, 250); } } }; thisSnippet.className = "facebookSnippetProcessed"; if (d.readyState === "uninitialized" || d.readyState === "loading") window.addEventListener("load", render); else //liveblog, ajax render(); })(document);

Ще новини

Leave a Comment